Heropening streekgeschiedenis land van Hulst

Aankondiging heropening streekgeschiedenis van het land van Hulst

De Internetpagina landvanhulst.nl over de streekgeschiedenis van het land van Hulst is, zo ik in mijn vorige bericht aankondigde, weer geopend. Na meer dan een jaar afwezigheid staat er nu de basis om op verder te bouwen. De pagina bestaat nu uit een test met de kadastrale kaart van de kern van Hengstdijk in 1832 en de onderliggende bestanden. verder heb ik een toelichting geschreven bij dit kaartje

Het donker gekleurde deel van het kaartje geeft het gebied aan dat bij introductie bewerkt is.

Het is een zeer bescheiden begin, maar hiermee is de basis gelegd om de informatie over streekgeschiedenis verder uit te bouwen. De eerst komende weken zullen enkele artikelen aan de nieuwe pagina worden toegevoegd. De voortgang kun je volgen op de pagina landvanhulst.nl. Incidenteel zal ik er hier nog aandacht aan besteden. Is je interesse gewekt. http://landvanhulst.nl/