Nieuwe internetpagina geopend

Het is zo ver de nieuwe internetpagina is voor iedereen beschikbaar. De inhoud is nog zeer bescheiden, maar het begin is er. Met techniek en vorm van deze pagina is de basis gelegd om regelmatig nieuwe artikelen te publiceren en de genealogische informatie uit te breiden. Als dit je aanspreekt, of je nieuwsgierigheid is gewekt, kom dan nog eens terug op deze pagina.

Deze pagina gaat over de familiegeschiedenis van de familie van Esbroeck en Hemelaar (de voorouders van onze kinderen). Maar het geeft ook een beeld van het leven in vroegere tijden. In dat opzicht kan het ook interessant zijn voor mensen met belangstelling voor de geschiedenis van “gewone mensen” in Oost Zeeuws Vlaanderen, of inspiratie bieden voor mensen met interesse in de oorsprong van hun familie.

Het volgende project wordt een actualisering van mijn internetsite over het land van Hulst. Hier wordt meer algemene informatie gegeven over de geschiedenis van de streek en mogelijk ook over het werk van de vrijwilligers, die de bronnen toegankelijk maken.

Ik kan kijken hoeveel mensen welke pagina’s hebben bezocht. Dit gebeurt volledig anoniem. Daarmee krijg ik een idee hoe groot de interesse is, maar een directe reactie geeft meer kleur. Het formulier hieronder geef de mogelijkheid om in het openbaar te reageren. Wil je individueel contact met mij dan kun je het email formulier gebruiken op de andere pagina’s.

Nogmaals veel leesplezier. Ik ben benieuwd naar je reacties.

|